Laser

Body Art Studio Laser


Spijt van een naam getatoeëerd op arm, hand of ander deel van het lichaam? Zou u graag een andere tatoeage willen maar is dit niet mogelijk aangezien er al een bestaande op de plaats zit die u zou willen?

Body Art Studio Den Haag biedt u de gelegenheid om de tatoeage te verwijderen, of om uw bestaande tattoo “lichter” te maken door middel van een aantal Laserbehandelingen.

Voor voorbeelden van verwijderingen d.m.v. laser: klik hier.

Wij beschikken over de laatste moderne Laserapparatuur waarmee wij uw tatoeage kunnen verwijderen of geschikt kunnen maken voor een “Cover-up”.

Ook voor het verwijderen van pigmentvlekjes ( Coffee-Spots) of ouderdomsvlekken kunt u bij ons terecht, echter deze worden alleen behandeld na het overleggen van een doktersverklaring of verklaring van een dermatoloog. Bij twijfel mag er door ons navraag worden gedaan.

De behandelingen vinden plaats onder volledige privacy en wij zullen u uiteraard eerst voorlichten hoe deze behandelingen in zijn werk gaan. Op onze website kunt u voorbeelden vinden die betrekking hebben op deze behandelingen.

Wel is het belangrijk om te weten dat tussen de behandelingen minimaal 4 a 5 weken rusttijd is alvorens u de volgende behandeling mag ondergaan.

Mocht u besluiten om na de Laserbehandeling(en) een nieuwe tatoeage op dezelfde plaats te willen laten zetten, wijzen wij u erop dat de tatoeage pas na ongeveer 7 maanden na de laatste behandeling geplaatst MAG worden. Indien u besluit om dit eerder te laten doen bij een andere studio is dat geheel voor uw eigen risico.

Kom gerust voor een vrijblijvend gesprek of informatie bij ons langs in de studio.

Met vriendelijke groeten.

Lusia